Akupunktur hjælper mod en lang række lidelser

Akupunktur er en alternativ behandlingsform, hvor man stikker nåle ind på udvalgte steder på kroppen. Akupunktur gør ikke særlig ondt, men er meget effektivt og gavnligt. 

Den danske akupunkturklinik Acunova har udviklet deres helt egen form for akupunktur. De kalder det Acunova metoden. Acunova metoden er en blanding af traditionel kinesisk akupunktur, som man har brugt den i tusindvis af år, og akupunkturpunkter, som Acunovas akupunktører selv er kommet frem til – blandt andet ved at eksperimentere på deres egen krop. 

Acunova metoden er en meget effektiv akupunkturform, der hjælper mod en lang række forskellige sygdomme og lidelser. Mange sygdomme og lidelser kan lægerne ikke stille så meget op over for. Det kan for eksempel være virus på balancenerven og tennisalbue. Her har Acunova metoden vist sig at være særdeles effektiv. 

Når man bliver behandlet hos Acunova, får man som udgangspunkt fem behandlinger hurtigt efter hinanden. Det skal helst være en om dagen i fem dage. Nogle oplever en forbedring af deres lidelse efter bare to til tre behandlinger. Det kan for eksempel være patienter med virus på balancenerven. Andre har brug for nogle flere behandlinger. Det kan for eksempel være patienter, der lider af svær tennisalbue, der har varet i flere måneder.