Oplev fantastiske resultater med akupunktur

Mange kender til akupunktur, men de fleste er ikke klar over, hvor mange sygdomme og lidelser, der egentlig kan behandles ved denne metode. Hos Boel Akupunktur vil vi gerne udbrede kendskaben til akupunktur som behandlingsmetode, så vi kan komme til at hjælpe endnu flere mennesker, end vi gør i dag. Vi synes nemlig ikke, at nogle skal gå rundt med kroniske smerter eller leve med sygdomme, som de blot må vænne sig til. 

Akupunktur har en effekt på en lang række lidelser og sygdomme. Dette gælder blandt andet diverse smertetilstande såsom rygsmerter (ved diskusprolapser, hold i ryggen, slidgigt mm.), migræne, spændingshovedpine, skuldersmerter, tennisalbue og nakkesmerter. Vi kan også hjælpe patienter med øjensygdomme såsom grøn stær, AMD og blodprop i øjet. Desuden har vi specialiseret os i behandling af sportsskader med akupunktur. Og til sidst kan vi behandle en række andre sygdomme lige fra nervebetændelse og årefolkalkning til colitis ulcerosa og virus på balancenerven.

Som du kan se, så har akupunktur et enormt stor anvendelsesområde. Og vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig! Klik ind på hjemmesiden i dag og læs meget mere om Boel Akupunktur og vores behandlinger, eller ring til os og få en uforpligtende snak om din situation.